top of page

Kıl Fitil Fiyatları



Armoteks bünyesinde %100 yerli olarak imal edilen WINDO marka kıl fitller %100 PP ipliğinden imal edilmektedir. Taban olarak dokunmuş kumaşın üzerinde yer alan fırça sayesinde cam pencere sistemlerinde kullanıldığında, iç ortama toz, ses su girişini engellediği gibi alana ısı yalıtımını sağlamaktadır.


Kıl fitiller çoğunlukla Alüminyum, PVC ve cam balkon, sineklik sistemleri uygulamalarında oldukça yoğun şekilde tercih edilmektedir. Kıl fitillerin uzun ömürlü olması, kolay bir şekilde uygulanması , uv ışınlarına karşı dayanıklı olması ve birinci kalite iplikten üretilmiş olmasından dolayı bir çok uygulamanın vazgeçilmez yalıtım malzemesidir.


kıl fitil fiyatları dönemsel olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Özellikle dünyadaki petrol fiyatlarının değişimine bağlı olarak fiyatların değiştiğini söylemek yanlış olmaz.


Şirketimizin temel misyonu her zaman için yüksek kalite , üsütün müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası olmuştur. Buna bağlı olarak siz değerli müşterilerimize, fabrikadan direkt olarak, aracı olmadan, en uygun kıl fitil fiyatlarını sunmaktayız!

Firmamıza email veya telefon yoluyla ulaşarak kıl fitil çeşitleri ve kıl fitil fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Kıl fitil toptan satışlarında ise size özel kıl fitil fiyatlardan ve ayrıcalıklı özel iskontolardan yararlanabilirsiniz.



9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page